Tips

Tip: De Rekening van Elle

Voor wie het nog niet wist, ik ben gek op lijstjes. En ik ben een nieuwsgierig aagje. Dus artikelen over hoe mensen hun geld uitgeven zijn helemaal mijn ding.

Daar is nu een nieuwe bijgekomen, van de Elle. De Rekening, waarin ze meekijken in iemands portemonnee. Er komt elke week een aflevering, de eerste twee staan nu online.

Tot nu toe twee keer dames die het goed doen en verstandig met geld omgaan. Leuk om dat steeds vaker in de mainstream media tegen te komen. Plus, ik vind de Elle zelf het leukste “vrouwenblad” en ze zijn ook nog eens bezig met een serie om vrouwen financieel gezonder te maken, waarvoor kudos!

Mooie quote uit deel een:

Ik wil er ook vaak over praten, maar doe dat niet, omdat ik vermoed dat men het niet het spannendste onderwerp vindt. Ik denk nu: waarom niet? Geld is niet ego of status, maar mogelijkheden, vrijheid, een middel waarmee je heel veel fantastische doelen kunt bereiken. Het is een substantieel aspect van een gelukkig leven. En je hebt er iedere dag mee te maken, het is een van de weinige dingen waar je om de zoveel uur beslissingen over neemt. 

Herkenbaar 😉

Op weg naar geluk, vrije tijd en de mogelijkheid daarvan te genieten!

3 reacties

  • Malu

    Hey, wat leuk om te lezen! Op nog veel meer geldverhalen (het leukste van ze schrijven is dat ik nu eindelijk alles over iemands geldleven kan vragen). Merci bien! Malu

    • Van her naar HOT

      Ha, dat kan ik me heel goed voorstellen! En op nog veel meer verhalen en persoonlijke geldvragen inderdaad 😉