Algemeen

The Beatles, geld en dingen die er echt toe doen

Wat hebben die drie dingen gemeen? Dat hangt waarschijnlijk af van wie je het vraagt. Als je het mij vraagt: alles! Vandaag vertrek ik met mijn vader op een Beatles weekend-trip. Daarom dus de komende dagen geen posts hier van mij.

Geld speelt tegenwoordig best een grote rol in mijn leven. Ik ben er veel mee bezig, praat er regelmatig over en schrijf er nog veel vaker over. Geld is tijd, geld is macht, geld is een noodzakelijk kwaad. Maar de komende paar dagen ga ik er eens lekker weinig aan denken. In plaats daarvan ga ik genieten van de dingen die geld mogelijk maakt, zoals tijd met je familie doorbrengen of dingen doen die je leuk vindt.

The Beatles zijn er bij mij met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan zing ik alle albums mee en met mijn vader en zusje heb ik Paul McCartney al twee keer zien optreden (gaaf!). Het was dan ook de hoogste tijd om eindelijk de Beatles-bedevaartstocht te maken, voorzover die bestaat. We gaan dus een weekend naar Liverpool – de stad waar het allemaal begon. Hoewel het weer daar typisch Engels is dit weekend (max. 13 graden en regen) heb ik er ontzettend veel zin in.

Na het weekend ben ik weer terug met nieuwe posts en hopelijk een gezonde dosis nieuwe inspiratie. Tot dan!

(En als je nog tips hebt voor Liverpool en omstreken, let me know!)

Op weg naar geluk, vrije tijd en de mogelijkheid daarvan te genieten!