Algemeen,  Inspiratie

Op zoek naar “guilty pleasures” (oproep!)

Het bloggen begon voor mij allemaal toen ik verhalen tegenkwam van gewone mensen, over hoe zij hun inkomen uitgaven. Wat komt er elke maand binnen en hoe gaat dat er weer uit (of niet)? Nog steeds vind ik het fascinerend om zulke blogs te lezen. Goed om de nieuwsgierigheid te stillen en tegelijk ook een bron van inspiratie.

Al langer loop ik met het idee rond om ook een rubriek te starten met lezersinput. Niet per se elke week, maar zo vaak als leuk is. Maar waarover dan? Na een paar weken met het idee spelen ben ik eruit: het moet een rubriek worden over guilty pleasures. Datgene waar je (veel) geld aan uitgeeft maar je eigenlijk een beetje voor schaamt. Of waar je niet heel trots op bent, in ieder geval. Misschien koop je vaak dure lp’s, of merkschoenen met indrukwekkend prijskaartje. Of je spaart heel bewust, maar gaat wel vijf keer per jaar op vakantie. Misschien heb je je pleziertje juist wel afgezworen, daar wil ik ook meer over weten!

Hoe deze rubriek eruit gaat zien weet ik nog niet precies. Anything goes. We staan echt helemaal aan het begin. Waarschijnlijk maak ik een kort vragenlijstje, maar het moet vooral een verhaal worden van jullie, over jullie heimelijke genoegens. Dat mag natuurlijk ook anoniem! Lijkt het je leuk om mee te doen? Laat hieronder dan een berichtje achter of stuur me een mailtje via de contactpagina. Wie weet ben je wel de allereerste!

Ik hoop heel erg dat jullie dit idee net zo leuk vinden als ik en mee willen doen. Eerlijkheid over geld kan zo inspirerend en verhelderend zijn. Daar hebben we allemaal wat aan! Zelf ga ik natuurlijk ook met de billen bloot, dat spreekt voor zicht. Misschien kunnen jullie al wel raden wat mijn guilty pleasure is? 😉

Op weg naar geluk, vrije tijd en de mogelijkheid daarvan te genieten!