Mijn week in geld

Niemands week in geld

Elke vrijdag deelt een lezer in ‘Mijn week in geld’ hoe het hem of haar de afgelopen week verging op financieel gebied. Wat was geld dat ze zo nog een keer zouden uitgeven? Of juist iets wat met pijn in het hart werd afgerekend? Is er geld gegaan naar het realiseren van dromen? Aan de hand van een week krijgen wij een kijkje in hun portemonnee.

Tenminste… dat zou zo zijn als er aanmeldingen waren. Maar helaas! Deze week geen nieuwe “aflevering”, en om nou alweer mijn eigen week te delen vond ik ook een beetje onzinnig worden. (Was ook niet zo’n bijzondere week – al heb ik wel wat vakantiespullen gekocht, zoals anti-muggenspray, joepie!)

Vind je deze rubriek wel leuk en hoop je – net als ik – dat ‘ie blijft? Meldt je dan ook een keer aan! Meedoen kan door dit formulier in te vullen, heel simpel en snel. Hoe meer mensen dat doen, hoe langer we nog kunnen genieten van het neuzen in andermans zaken portemonnee 😉

Op weg naar geluk, vrije tijd en de mogelijkheid daarvan te genieten!