geld portemonnee uitgaven persoonlijk
Mijn week in geld,  Spenden

Mijn week in geld: Catharina

Elke vrijdag deelt een lezer in ‘Mijn week in geld’ hoe het hem of haar de afgelopen week verging op financieel gebied. Wat was geld dat ze zo nog een keer zouden uitgeven? Of juist iets wat met pijn in het hart werd afgerekend? Is er geld gegaan naar het realiseren van dromen? Aan de hand van een week krijgen wij een kijkje in hun portemonnee.

Deze week deelt Catharina van De weg naar 5 ton haar geldweek. Een week met alleen maar positieve uitgaven, heel fijn!

Ik ben ook heel benieuwd naar jullie weken! Meld je dus aan, kost maar even en wie weet verrijk je wel iemands leven! 😉 Meedoen kan door op de pagina ‘Mijn week in geld – meedoen‘ het formulier in te vullen!

Naam
Catharina
Leeftijd
42
Geld dat ik met plezier uitgaf
Eigenlijk geef ik altijd mijn geld met plezier uit sinds ik me verdiept heb in de wet van aantrekkingskracht
Geld dat ik veel liever niet uitgegeven had
Deze week niets, maar er ligt nog wel een verkeersboete te wachten. Dat blijft toch wel heel stom.
Een uitgave die me verraste
Ik heb kaartjes gekocht voor het reünieconcert van Krezip. Dat had ik niet zien aankomen, dat zij weer gingen optreden.
Geld waarvan ik wist dat ik het uit ging geven (en dat prima vond)
Het wedstrijdgeld voor de kartwedstrijd van mijn zoon.
Geld dat ik aan mijn doelen of dromen heb uitgegeven
Deze week niets, maar ik heb wel een tijdje geleden een ticket gekocht voor het ‘Maximum Potentional’ event van Michael Pilarczyk. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen om mijn uiteindelijke doel van 5 ton te halen.
Mijn guilty pleasure als het op uitgeven aankomt
Nootjes bij de notenkraam op de markt. Alles daar is lekker, dus erg verleidelijk om net iets meer uit te geven.
Mijn eigen blog
https://dewegnaar5ton.blogspot.com/?m=1

 

 

 

 

Op weg naar geluk, vrije tijd en de mogelijkheid daarvan te genieten!