geld portemonnee uitgaven persoonlijk
Mijn week in geld

M’s week in geld

Elke vrijdag deelt een lezer in ‘Mijn week in geld’ hoe het hem of haar de afgelopen week verging op financieel gebied. Wat was geld dat ze zo nog een keer zouden uitgeven? Of juist iets wat met pijn in het hart werd afgerekend? Is er geld gegaan naar het realiseren van dromen? Aan de hand van een week krijgen wij een kijkje in hun portemonnee.

Deze week deelt M haar uitgaven met ons. Haar guilty pleasure is er een waar ik me heel erg in kan vinden!

Ik ben ook heel benieuwd naar jullie weken en ik zoek weer heel hard deelnemers! Meld je dus aan en wie weet verrijk je wel iemands leven 😉 Meedoen kan door op de pagina ‘Mijn week in geld – meedoen‘ het formulier in te vullen, kost maar een paar minuten.

Naam
M
Leeftijd
53
Maandelijks netto-inkomen (optioneel)
€2152, full time in de zorg (36 uur)
Geld dat ik met plezier uitgaf
Panama Jack winter schoenen in de sale! 50% korting en warme voeten
Geld dat ik veel liever niet uitgegeven had
Lunch op mijn werk, ik neem mijn lunch altijd mee, maar ik moest eigenlijk boodschappen doen. Toen had ik niets om mee te nemen, 3,85 euro.
Een uitgave die me verraste
Die was er gelukkig niet, maar komt er wel aan (misschien is het dan geen verassing, maar in ieder geval ongepland). Mijn oven en vaatwasser hielden er allebei mee op…
Geld waarvan ik wist dat ik het uit ging geven (en dat prima vond)
Mijn maandelijkse uitgave aan de dagopvang van mijn hondje. Hij gaat er heen terwijl ik werk en het is super fijn voor hem en rustig voor mij, 206 euro
Geld dat ik aan mijn doelen of dromen heb uitgegeven
Hardloopschoenen vervangen, met 10% korting. Ik ben lid van een hardloopclub, leuk om te doen en gezellig met andere mensen lopen.
Mijn guilty pleasure als het op uitgeven aankomt
Koffie buiten de deur. Ik houd er van!

Op weg naar geluk, vrije tijd en de mogelijkheid daarvan te genieten!