VHNH geld uitgaven portemonnee
Mijn week in geld

Lianne’s week in geld

Elke vrijdag deelt een lezer in ‘Mijn week in geld’ hoe het hem of haar de afgelopen week verging op financieel gebied. Wat was geld dat ze zo nog een keer zouden uitgeven? Of juist iets wat met pijn in het hart werd afgerekend? Is er geld gegaan naar het realiseren van dromen? Aan de hand van een week krijgen wij een kijkje in hun portemonnee.

Deze week deelt Lianne haar uitgaven met ons – spullen voor haar kinderen zijn een guilty pleasure, maar die scoort ze wel heel voordelig op Marktplaats!

Er zijn nog geen nieuwe aanmeldingen voor volgende week (en de weken daarna), dus ik zoek nog deelnemers! Meedoen kan door op de pagina ‘Mijn week in geld – meedoen‘ het formulier in te vullen, kost maar een paar minuten 🙂

Naam
Lianne
Leeftijd
36
Maandelijks netto-inkomen (optioneel)
4300
Geld dat ik met plezier uitgaf
Nieuwe spijkerbroek omdat ik na mijn zwangerschap nog 1 passende broek had.
Geld dat ik veel liever niet uitgegeven had
Eigenlijk geen, of ik moet een tweede ijsje voor mijn neefje dat zijn ijsje had laten vallen meetellen.
Een uitgave die me verraste
60 euro voor een all terrain buggy op marktplaats. Voor onze oudste. Meestal duurt het langer voor ik vind wat ik zoek voor de prijs die ik er voor wil betalen.
Geld waarvan ik wist dat ik het uit ging geven (en dat prima vond)
Incasso voor onze bijdrage aan goede doelen (o.a. Oxfam Novib).
Geld dat ik aan mijn doelen of dromen heb uitgegeven
3000 euro extra aflossing op de hypotheek.
Mijn guilty pleasure als het op uitgeven aankomt
Spullen voor de kinderen toch vooral.

Op weg naar geluk, vrije tijd en de mogelijkheid daarvan te genieten!