Algemeen

Ik leef nog!

Dat geloof ik in ieder geval 🙂 Na onze vakantie en een paar dagen wintersport moest ik meteen weer aan de bak. En toen werd ik natuurlijk ziek. Kortom, alles bij elkaar al drie weken geen tijd om hier fatsoenlijk te schrijven!

Daar baalde ik enorm van, maar ik had echt geen puf of inspiratie om toch iets op papier te zetten. Dan kies ik er liever voor om uit te rusten en op een ander moment te schrijven. Uiteindelijk gaat het ook om kwaliteit, niet kwantiteit.

Zowel de vakantie naar Marokko als de wintersport waren top. Heel actief, dus echt uitgerust heb ik niet, maar wel super.

Hieronder wat foto’s van onze reis door Marokko – er staan er nog een aantal op Instagram/Twitter 🙂

Jardin Majorelle, Marrakesh
Hassan II moskee, Casablanca

Leerlooierijen

Watervallen van Ouzoud

Op weg naar geluk, vrije tijd en de mogelijkheid daarvan te genieten!

7 reacties