VHNH dankbaar zomer dividend
Algemeen

Het is zomer!

Vandaag is de langste dag van het jaar, pas om 22.04 begint de zon onder te gaan. Heerlijk. Zeker met het zonnetje dat vrolijk naar binnen schijnt en mijn rug verwarmt terwijl ik dit typ. Alles lijkt een stukje vriendelijker. En dan is het ook nog eens bijna weekend! Goed begin van de zomer, al zeg ik het zelf.

Deze week werden ook dividenden bekendgemaakt. Met mijn hoopje IDVY krijg ik nu bijna €10 uitgekeerd, een persoonlijk record. Als het een beetje klopt wat ik uitgerekend heb kom ik deze “dividendronde” (ik krijg elk kwartaal wat dividend) zelfs boven de €15 uit. Dat begint al ergens op te lijken! Ook leuk.

Verder kreeg ik deze week onverwachts veel bezoekers vanaf Pinterest, nog een leuke verrassing. (Hoi, nieuwe lezers!). Het blijft soms gek dat mensen echt geïnteresseerd zijn in wat ik schrijf. Gek maar gaaf – nog iets waar ik dankbaar voor ben.

Dat was eigenlijk alles wat ik wilde delen. Lekker kort 😉 Fijn weekend vast!

Waar ben jij deze week dankbaar voor? En heb je nog leuke weekendplannen?

Op weg naar geluk, vrije tijd en de mogelijkheid daarvan te genieten!

2 reacties

 • Audrey

  Dividend ontvangen lijkt me echt leuk! Ik ga later dit jaar sowieso eens een start maken met beleggen.

  Mijn plannen voor het weekend zijn: vanavond naar Aida in Concert (met dikke korting via de personeelsvereniging van mijn werk), morgen naar een verjaardag en zondag kijken naar het NK agility. Hopelijk wordt het niet al te bloedheet.

  Fijn weekend!

  • Van her naar HOT

   Haha, ja, ik vind het zeker leuk. Voelt toch meer alsof het iets oplevert dan alleen het rendement, omdat ik daar nog lang niet van ga profiteren 🙂

   Wat gaaf, veel plezier vanavond! Klinkt sowieso als een goed weekend, geniet ervan!