VHNH gelukkig nieuwjaar 2020
Algemeen

Gelukkig 2020!

De allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar allemaal!

Neem dit jaar vooral de tijd om goed naar jezelf te luisteren, om keuzes te maken waar je nu én later achter kunt staan en om te genieten van alle mooie dingen die je in je leven hebt. Ik wens je veel wijsheid, plezier en groei toe, maar ook rust. We lopen onszelf soms zo hard voorbij dat we er bijna geen erg in hebben. Gun het jezelf af en toe pas op de plaats te maken en diep adem te halen – het leven is geen race 🙂

Zelf mag ik elke eerste week van het jaar ook nog eens kaarsjes uitblazen en aangezien wijsheid met de jaren komt heb ik daar wel vertrouwen in. (Hoeveel wijsheid blijft natuurlijk de vraag). Genieten en mijn rust nemen, daar ga ik dit jaar beter op letten. Vandaar ook dat ik mijn doelen nog niet gedeeld heb, die zijn zich nog langzaam maar zeker aan het vormen. En die deadline van 31 december voor goede voornemens leggen we vooral zelf op natuurlijk. Elke dag kan het juiste moment zijn om een nieuwe weg in te slaan of je koers bij te stellen.

Bedankt voor het meelezen, -denken en -juichen in het afgelopen jaar. Bloggen is een geweldig onderdeel van mijn leven waar ik heel blij van word, meer dan ik ooit had verwacht. Daarvoor gold ook: gewoon beginnen. Ik heb ontzettend lang getwijfeld voor ik deze blog begon en ik kan iedereen alleen maar aanraden, probeer het gewoon! Het ergste wat er kan gebeuren is dat je uiteindelijk weer stopt. Niks mis mee – en 50-50 kans dat je alleen maar denkt, waarom ben ik niet eerder begonnen!?

Succes 😉

Op een prachtig jaar!

Op weg naar geluk, vrije tijd en de mogelijkheid daarvan te genieten!

3 reacties

 • Maris | Moneyzz.nl

  Heerlijk om jezelf meer rust te gunnen! Hopelijk kan ik dat dit jaar voor mezelf ook gaan bereiken. Want oh wat was december stressvol druk! Ik ben de laatste 1 a 2 weken echt begonnen met op mijn werk zeggen; ik ga naar huis, als mijn team klaar was/ of als ik het tijd vond. Op oudjaarsdag was ik ook zo moe, dat ik om kwart over 10 (na 4 uur werken terwijl ik 3 uur moet werken) zei; ik ga naar huis. Hoewel het hectisch was, ben ik zó blij dat ik dat gedaan heb. Ik heb thuis eerst even een momentje van rust genomen en daarna ben ik lekker even gaan slapen! Want anders had ik het no way volgehouden tot 12 uur. Uiteindelijk werd ik daardoor veel vrolijker wakker en had ik ook echt zin in de avond.
  Terwijl mensen op het werk ook zeiden; oh nu al? Móét je weg? Ja, ik moet weg. Echt een beetje trots op mezelf dat ik op dat moment ook echt voor mezelf en mijn eigen gezondheid gekozen heb. Want dat ik lastig omdat mensen er nooit bij nadenken dat niet iedereen even gezond is als ze dat niet zien.
  Dus op naar een jaar waarin ook ik meer voor mezelf ga kiezen! Ik ga dit jaar ook heerlijk 3 weken op vakantie naar mijn Canarische vriendinnen, en laatst had ik in 1 week zoveel artikel-ideeen dat ik zelfs alvast 1 artikel ingepland heb voor tijdens mijn vakantie. Zo wil ik dat stukje bij beetje steeds alvast gaan invullen. Als ik er elke maand 1 schrijf voor mijn vakantieperiode, dan ben ik tegen die tijd al een heel eind! En dan scheelt het vlak voordat ik wegga ook weer een hoop stress/ drukte.

 • TheMoneyMindset

  Nog de beste wensen voor 2020 en alvast gefeliciteerd met je verjaardag! Wat betreft die doelen, vaak begin ik inderdaad al wat eerder gedurende het jaar.

 • Dio

  De beste wensen voor 2020! Eén van mijn doelen voor 2020 is inderdaad een beetje meer pas op de plaats maken. Toen ik na een aantal maanden Spanje weer terug kwam naar Nederland, merk je pas hoe erg we in een rat race zitten.