VHNH geld uitgaven portemonnee
Mijn week in geld

Geen week in geld – deelnemers gezocht!

Elke vrijdag deelt een lezer in ‘Mijn week in geld’ hoe het hem of haar de afgelopen week verging op financieel gebied. Tenminste… dat is het idee. Ik vind het erg leuk om te lezen hoe anderen denken over geld en welke keuzes ze daardoor maken. Wat was geld dat ze zo nog een keer zouden uitgeven? Of juist iets wat met pijn in het hart werd afgerekend? Aan de hand van een week krijgen wij een kijkje in hun portemonnee. Alleen was er deze week weer geen nieuwe aanmelding.

Deze week dus geen inkijkje in andermans leven via hun uitgaven.

Nou vroeg ik me af: vinden jullie deze rubriek eigenlijk wel interessant? Het kan natuurlijk zo zijn dat meedoen niet zo leuk lijkt, maar het kan ook zijn dat de vragen helemaal niet zijn waarover jullie willen lezen. Of is het prima als er eens in de zoveel tijd wel een ‘Week in geld’ verschijnt, als er toevallig weer iemand meedoet? Ik ben heel benieuwd naar jullie mening!

En… mocht je willen meedoen: dat kan via dit formulier 😉

 

Op weg naar geluk, vrije tijd en de mogelijkheid daarvan te genieten!

3 reacties

 • Audrey

  Ik vind het een leuke rubriek, maar ik vind ‘m vaak wat kort en niet zo diepgaand. Zelf zou ik best eens willen meedoen, maar op basis van een week zijn er doorgaans ook niet echt spannende antwoorden te geven, haha!

  • Nicolet

   Ik heb al een keer meegedaan en toen was mijn week niet zo spannend. Een week is misschien wat kort, zou een maand interessanter zijn? Bij mij wel denk ik, dan komen er misschien wel wat onverwachte dingen voorbij, of koop ik iets (anders dan voeding koop ik echt héél weinig).

   Het kijkje in andermans knip blijft trouwens wel leuk item, hoe dan ook! Gr Nicolet