Algemeen

Fijne Kerst! (en writer’s block…)

Eigenlijk wilde ik vandaag iets schrijven over alle lessen die ik uit een jaar anders met geld omgaan heb gehaald. Ik was zelfs al een eind op weg met die blog. En toch lees je nu dit, in plaats van dat 😉

Het wilde namelijk niet. Geen zin, geen inspiratie, ik werd moe van mijn eigen geneuzel, kwam er niet goed in. Nou, dat wil ik jullie niet aandoen. En mezelf ook niet, als ik eerlijk ben. Ik denk dat ik op een ander moment namelijk wel een leuk verhaal kan schrijven over wat ik het afgelopen jaar heb opgestoken.

Soms zitten er wat veel dingen tegelijk in mijn hoofd. Het kerstdiner dat we vandaag al moesten voorbereiden is er eentje. Alle andere posts die ik nog wil schrijven, ook zoiets. Morgen nog een dag werken en dan doorsjeezen naar familie en de logistiek en planning daarvan. Tijd willen doorbrengen met mijn dierbaren, maar ook met mezelf, om de dingen te doen die ik graag wil doen (zoals bloggen en lezen en gewoon nadenken). De honderden dingen waar ik iets van vind, of waarvan ik vind dat ik er iets van moet vinden, om er daarna ook nog iets zinnigs over te zeggen. Mijn budget en of ik daar nou wel of niet blij mee ben. Dat artikel dat ik vanochtend las dat mega interessant was en dat nu dus ook door mijn hoofd spookt. Het is dat een hoofd niet zomaar kan ontploffen als je er teveel instopt 🙂

Maar goed, vandaar dus geen echte post vandaag, maar wel een kijkje in de coulissen. Ik denk dat ik nu maar eens fijn een lijstje ga maken van alle dingen in mijn hoofd. Op papier zetten en daar later weer naar kijken en over nadenken. Misschien zelfs iets mee doen, wie weet.

Voor nu wens ik jullie allemaal een heel fijne Kerst, als je die viert. Met lekker eten, leuke mensen en gekke tradities. Geniet ervan!

Mocht je het niet vieren, dan hoop ik dat je een paar rustige dagen hebt. Wij gaan vanaf morgenavond vooral veel hectiek, maar ook gezelligheid tegemoet. En dat is toch wel fijn (geloof ik…? Helemaal zeker weten met de feestdagen doe je het nooit!)

Op weg naar geluk, vrije tijd en de mogelijkheid daarvan te genieten!

Eén reactie