winnaar VHNH win miljonair
Algemeen

En de winnaar is…

Vorige week deelde ik mijn recensie van ‘Miljonair met een gewone baan’ van Oeds-Jan Postma. Onderdeel van die post was een winactie, waarmee je kans kon maken om mijn exemplaar van het boek te winnen. De winnaar zou ik kiezen uit alle reacties op de vraag wat je inspireerde om je geld op orde te krijgen.

Alle reacties op die vraag waren natuurlijk interessant om te lezen. Zowel dat er zoveel verschillende verhalen zijn als het feit dat heel veel mensen met soortgelijke problemen kamp(t)en. Het komt de meesten niet zomaar aanwaaien, goed met geld omgaan. Daar moet vaak toch iets aan vooraf gaan, of dat nou schulden zijn, onzekerheid over inkomen, of noodgevallen die niet opgevangen kunnen worden.

Omdat er zulke mooie inzendingen waren was het heel moeilijk een winnaar te kiezen. Uiteindelijk heb ik besloten er willekeurige eentje uit te pikken. Daarom mag ik Marijke feliciteren! Jij wint ‘Miljonair met een gewone baan’ 🙂 Heel erg veel leesplezier alvast, ik hoop dat je nog wat inspiratie en motivatie uit het boek haalt.

Voor alle anderen, wees niet getreurd, er zullen nog meer acties volgen! Kan je niet wachten om ‘Miljonair met een gewone baan’ te lezen? Via onderstaande link kan je ‘m kopen (dit is een affiliate link):

Op weg naar geluk, vrije tijd en de mogelijkheid daarvan te genieten!

2 reacties