VHNH week in geld
Algemeen

Dio’s week in geld

In ‘Mijn week in geld’ deelt een lezer hoe het hem of haar de afgelopen week verging op financieel gebied. Wat was geld dat ze zo nog een keer zouden uitgeven? Of juist iets wat met pijn in het hart werd afgerekend? Is er geld gegaan naar het realiseren van dromen? Aan de hand van een week krijgen wij een kijkje in hun portemonnee.

Deze keer lezen we mee met Dio, de ondernemer achter ‘Ondernemen als een baas’ (daar haal ik zelf ook veel nuttige tips vandaan!). Waar was ze blij mee, en waar juist niet? En in hoeverre ziet de portemonnee van een ondernemer er nou anders uit dan die van iemand in loondienst?

Naam
Dio
Leeftijd
27
Maandelijks netto-inkomen
Verschilt: ik werk als freelancer, maar gemiddeld €3500,- netto per maand
Geld dat ik met plezier uitgaf
Reizen en uiteten
Geld dat ik veel liever niet uitgegeven had
Belasting… 😉 Verzekeringen, reiskosten
Een uitgave die me verraste
Er is niet echt iets dat mij verraste. Ik ben goed voorbereid op alles.
Geld waarvan ik wist dat ik het uit ging geven (en dat prima vond)
Het huren van een werkplek of een fiets bij mijn opdrachtgever. Een nieuwe laptop
Geld dat ik aan mijn doelen of dromen heb uitgegeven
Drie maanden wonen en werken als digital Nomad in Barcelona was de beste besteding van mijn inkomen.
Mijn guilty pleasure als het op uitgeven aankomt
Lekker eten!
Stomste uitgave ooit
Een salontafel die veel te duur was en vervolgens ging ik verhuizen en paste die niet meer.
Beste uitgave ooit
Mijn MacBook
Hier zou ik nooit geld aan uitgeven
Design spullen.
Mijn beste geld-tip
Creëer overzicht, betaal eerst jezelf (spaarrekening) en stop zoveel als mogelijk terug in je bedrijf en zoek naar meerdere inkomstenbronnen
Mijn eigen blog
https://www.ondernemenalseenbaas.nl

Ook een keer meedoen? Dat kan door op de pagina ‘Mijn week in geld – meedoen‘ het formulier in te vullen, kost maar een paar minuten 🙂

Op weg naar geluk, vrije tijd en de mogelijkheid daarvan te genieten!