geld portemonnee uitgaven persoonlijk
Mijn week in geld

Adine’s week in geld

Elke vrijdag deelt een lezer in ‘Mijn week in geld’ hoe het hem of haar de afgelopen week verging op financieel gebied. Wat was geld dat ze zo nog een keer zouden uitgeven? Of juist iets wat met pijn in het hart werd afgerekend? Is er geld gegaan naar het realiseren van dromen? Aan de hand van een week krijgen wij een kijkje in hun portemonnee.

Deze week deelt Adine van Lekker leven met minder haar uitgaven met ons. Een deel daarvan blijft nog even heel geheimzinnig… [het mysterie is inmiddels opgelost!]

Er zijn nog geen nieuwe aanmeldingen voor volgende week (en de weken daarna), dus ik zoek nog deelnemers! Meedoen kan door op de pagina ‘Mijn week in geld – meedoen‘ het formulier in te vullen, kost maar een paar minuten 🙂

Naam
Adine
Leeftijd
34
Geld dat ik met plezier uitgaf
Een heel mooi topje voor de helft van de helft van de prijs (75% korting). Nu rekende ik 12,50 af.
Geld dat ik veel liever niet uitgegeven had
39 euro aan wegenbelasting. Natuurlijk kan het erger, maar toch is het altijd weer een beetje jammer, vooral omdat ik dit helemaal NIET hoefde te betalen toen ik mijn eerste auto kocht.
Een uitgave die me verraste
Gelukkig geen verrassingen deze week, maar dat komt ook wel omdat ik mijn budget altijd goed in de gaten houd.
Geld waarvan ik wist dat ik het uit ging geven (en dat prima vond)
Een gezellig uitje met een vriendin, inclusief lekker eten. Dat was alweer veel te lang geleden en dus helemaal prima!
Geld dat ik aan mijn doelen of dromen heb uitgegeven
Deze week heb ik weer 375 euro ingelegd op mijn beleggingsrekening. Daarmee wil ik werken aan een mooie pot, voor een financieel onafhankelijk leven! Ik ga voor de lange termijn, dus inleggen, kopen, vasthouden – rinse & repeat
Mijn guilty pleasure als het op uitgeven aankomt
Momenteel gaat het wel erg vlot als het om de bruiloft gaat… Dit is leuk, dat is leuk, daar kun je écht niet zonder, enzovoorts. Gelukkig hebben we het geld en hebben we het er ook voor over. Een soort combinatie van een bewuste keuze en een guilty pleasure dus!
Mijn eigen blog
https://lekkerlevenmetminder.nl

Op weg naar geluk, vrije tijd en de mogelijkheid daarvan te genieten!